bedrijfsdiensten

Strafhof

Strafrecht advocaat Rotterdam

 

De strafrechter is de eersteRegel van het strafrecht is dat alleen de verdachte het strafbare feit heeft gepleegd. Ten tweede: ook al verdenkt men de ander tijdens het onderzoek, dan nog kan hem het strafbare feit niet ten laste worden gelegd. Zodra het onderzoek is gedaan, beslist de rechter over het verdere onderzoek. Als er bijvoorbeeld sprake is van gewoontedaderschap, zal worden aanbevolen dat u een rehabilitatie ondergaat voordat er onderzoek wordt gedaan naar een nieuw misdrijf.

Het Strafhof behandelt alleen de criminele misdaad. Zij oordelen over wat er moet gebeuren en niet met wie. Dit is een van de regels van het strafrecht.

De ene partij (aan de ene kant) zal als onschuldig worden behandeld en de andere partij (aan de andere kant) als schuldig. In deze fase zullen de partijen verschillend worden behandeld. Het is de professionele politieagent die het onderzoek zal uitvoeren. Hij zal eerst de feiten verzamelen en geen enkele veronderstelling doen of zelf met de hypothese komen dat het misdrijf dat de verdachte in de strafzaak heeft gepleegd, gerechtvaardigd kan worden. Dit is zonder op zijn minst een onderzoek te doen met inbegrip van een kruisverhoor van getuigen en misschien een misdaadanalyse.

De volgende fase komt bij de identificatie van de misdaad. Dit wordt vaak aangeduid alsOWER, en verwijst naar eiwitten in het antwoord op de misdaad. Het verwijst naar economische druk of persoonlijke beweegredenen van een verdachte. De politiedetective die hem in zijn team heeft, zal vragen stellen over macht. Hoe gaat het economisch met de economie? Hoe wordt het economisch voordeel beïnvloed? Waar zijn de machtsbronnen? Wat is het inbraakrecord? Om hoeveel economische macht gaat het? Dit zijn slechts enkele van de vragen die in het onderzoek naar voren zullen komen. Deze vragen worden vervolgens beantwoord door diepte-interviews van de kant van de rechercheur.

Het is in dit stadium dat de detective ook indringende vragen zal stellen over de vraag of de verdachte het misdrijf heeft gepleegd. Vaak draagt de detective van het type Sherlock Holmes haar macht over aan, zo niet nuttige dubbelganger, de verdachte. Hierdoor wordt het misdrijf aan de verdachte ontnomen en in het element van bewijs gebracht. Zij zal ook de verklaringen van de verdachten controleren.

U zult weten wanneer iemand de resultaten van het onderzoek krijgt, en dan zal de persoon worden aangeklaagd voor de rechtbank, of als er geen misdrijf is gepleegd, zal hij helemaal niet worden aangeklaagd, zal hij niet worden vrijgelaten, zal hij de stijl herhalen. Indien er geen misdrijf is gepleegd, blijft geen misdrijf onbestraft, en zal hij een identiteit vaststellen op basis van de niet bekendgemaakte feiten van de zaak. Vervolgens zal hij de verdachte vragen of er getuigen zijn. Vaak zijn er geen getuigen, maar soms wordt een verklaring afgelegd door een verdachte die weet of er geen getuige beschikbaar is. In dat geval wordt de huiszoeking uitgebreid tot een ander gebied.

Er wordt een document opgesteld over het onderzoek om een wettig bewijs te leveren, zodat de verdachte ook onder politiebescherming wordt geplaatst. Hij blijft onder politiebescherming tot de rechtbank de vrijlating geeft. De verdachte wordt in dit stadium als schuldig beschouwd en de rechtszaak begint. Het kan enige tijd duren voordat de rechtbank de verdachte daadwerkelijk vrijlaat. De rechtbank zal de verdachte een verklaring geven waarin staat dat hij geen idee heeft waar het misdrijf heeft plaatsgevonden.

Zodra de rechtbank alle mogelijke gedragslijnen heeft gevolgd en bewijsmateriaal is verzameld, kan de rechtbank overgaan tot de uitspraak. Deze beslissing vereist dat de verdachte voor de strafrechter komt te staan.

De Veiligheid in Strafzaken is de volledige en absolute procedure van het presenteren van de zaak. Zodra de zaak is gepresenteerd, vooral onder kruisverhoren door detective en advocaten in New York, is het raadzaam dat kandidaten kunnen verwijzen naar de rechtszaak in New York.

In een strafzaak, moet de aanvrager alle gebruikelijke vragen beantwoorden: Waar kom je vandaan? Waarom schrijf je je bij mij in? Waarom denk je dat je advocaat kunt worden? Waarom wil je advocaat worden? Wat ga je doen?

En niet te vergeten alle opties die we hebben, zelfs als ze niet gerelateerd zijn.

 

LEES MEER : 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *