bedrijfsdiensten

Uw tweedehands vrachtwagen verkopen

Pallets verkopen

 

Mijn ervaring is goed, maar wat als je niet specifiek genoeg bent? Ik zou bijvoorbeeld al mijn pallets verkopen met “stinkende” vlekken op de bodem en een soort van verzonken defect in de jam. Als je goed bent in wat je doet zou je geen problemen moeten ondervinden. Ik zou niet adviseren om hen aan een het merken bedrijf te verkopen dat zelf hen een goed kwart van duizend dollars zal opmerken. Als de pallet veel schade heeft, kunt u de pallet voor ongeveer 30 dollar verkopen, maar als u het zelf doet, bespaart u ook dat bedrag! Wat mij betreft, weet je het niet zeker

De verkoop van uw gebruikte pallets is niet hetzelfde als de verkoop van een nieuwe truck of een nieuw product. Alleen omdat er geen zichtbare schade is, betekent niet dat u een eerlijke prijs heeft gekregen. Vraag om een paar palletladingen te zien om zeker te zijn van de conditie. Als u iemand kent die dit soort zaken al jaren doet, vraag hem of haar dan om een lijst met potentiële klanten. Zorg ervoor dat de lijst namen van kopers, motorvoertuigen en bedrijven bevat waar ze in het verleden van hebben gekocht.

Afdingen met de bezorgers. Dit is het laatste wat u wilt dat uw klant doet. Als u vindt dat het verschepen van pallettotalen, levertijden 7 tot 10+ dagen te laat lopen, zult u de pallet onmiddellijk naar beneden willen halen en ervoor betalen. Ik heb gewerkt met leveringsbedrijven en ik was echt verbaasd hoe de leveringsbedrijven hun levertijden in de gaten hielden! Iemand van het team zal de klant moeten gaan bellen om er zeker van te zijn dat de klant op de hoogte is van de levertijd, en zelfs of ze hun goederen eerder kunnen afleveren.

Als je een nieuwe truck verkoopt, vertel die klant dan niet dat je transportpallet oud is. Beloof dat de truck jong is en dat hij misschien verwisseld is. De oude pallet is misschien niet zo groot als de nieuwe, maar ziet er wel zo uit. Ik kon een vrachtwagen niet uitstaan die voor een paar dagen is gebruikt maar gloednieuw kijkt. Zorg ervoor dat ze de gebruikte truck niet kunnen terugbrengen naar de oorspronkelijke bezorger. Laat ze tegelijkertijd de nieuwe truck kopen.

Je kunt maar zoveel verhalen vertellen voordat de waarheid naar buiten komt. Als u de tijden van de palletverzending bepaalt als deze pallet uw eerste prioriteit waren, zou u daar ook moeten zijn wanneer het binnen verscheept. Als uw klant de waarde niet zal zien in de klant die de vrachtwagen terug wil dan zullen zij de waarde van het leveringsproces aan hun klant niet zien.

Zorg ervoor dat u binnen 24 uur bij uw klant kunt zijn. Niet te druk of uw klant zal er niet zijn. Te druk betekent dat de klant andere dingen moet doen. Iemand moet goederen van de vrachtwagen halen en reageren op een klant. Zo niet, dan komt er nog een pallet aan. Zij (de klant) moeten even naar de vrachtwagen kijken en hun gedachten komen weer bij u terug.

Misschien hebben ze de truck gecontroleerd op schade enz… Dit is iets wat uw klant wil weten, maar u moet proactief zijn om de klant tevreden te houden. Het is tenslotte uw vrachtwagen en u moet naar uw klant toe. Ze willen ook de chauffeur van de vrachtwagen zien. Klanten moeten weten dat u er bent om de vrachtwagen zo snel mogelijk af te leveren.

Als je aan de klant verkoopt, moet je professioneel zijn. Bezoek fysiek alle gebieden van de locatie. Ik zou denken dat de klant deze dingen in de meeste gevallen zou doen, zodat je klant meer om je product zal geven. Wanneer was de laatste keer dat de vrachtwagen werd onderhouden? Zelfs een vrachtwagen met autopech heeft verzekeringspremies en onderhoudskosten.

Maak een boekhouding van alle goederen op de vrachtwagen en de vrachtwagen zelf. Verkoop nu een verzekering die de staat van slijtage van de vrachtwagen dekt (als de vrachtwagen een raam heeft)

Afdingen voor autoverhuur diensten. Het is het laatste wat mensen zullen willen proberen om te onderhandelen. U blijft uw klant gewoon vertellen dat u autoverhuurdiensten aanbiedt tegen een geweldige prijs waardoor de kosten van autoverhuur omlaag gaan. Kom er op het laatste moment achter dat het verhuurbedrijf dit beter weergeeft in de huurtarieven. Onderhandel met het verhuurbedrijf zodat je de volledige prijs krijgt voor de hele rit. Je huurt alle extra diensten tegen een extra vergoeding. Dit is het geld dat je nodig hebt om je truck en reiskosten te financieren. Als je het niet kunt krijgen, nu is het tijd om te onderhandelen met het verhuurbedrijf. Dit is ook een punt om de eigenaar te krijgen om u de sleutels uit om uw truck te rijden wanneer u terug naar het verhuurpunt van pick-up.

Zodra de truck is aangesloten, laat de eigenaar u elk type van dienstverlening uitleggen.

 

LEES MEER : 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.