bedrijfsdiensten

Orchideeën Verzorging

Margriet, Madeliefje, Bloem, Wit, Bloom

Platanthera – Het geslacht Eryngium bevat ongeveer 300 soorten vaste planten en 3 honderd hybriden.

Eryngium (Griekse goden van het eiland Kreta) Er zijn enkele inheemse planten op Kreta die eeuwen later nog steeds bloeien. Daaronder zijn het blauwwitte vlas, de hoge metonna en de elegante orchidee. Het klimaat van het eiland Cyprus brengt overvloedige bloemen voort van verschillende plantensoorten, zoals de cyme (Cyclamen), de tere vink (Fagus), en de hoog klimmende papyrus. Deze bloemen zijn de emblemen van het eiland.

Platanthera (Platena-soorten)De boom van Eden werd op de top van het graf geplant om over de mensen te waken terwijl zij zich tegoed deden aan de bittere vruchten van de tuin. Vandaag de dag zijn de geliefde planten teruggekeerd als kleurrijke planten die binnenshuis vermeerderd en tot bloei gebracht kunnen worden. De “Incarulas” of knolbegonia’s zijn weer prachtige kamerplanten geworden. De ‘Elegans’ of de vanilleplant is een vaste plant met begeerlijke geuren.

CymbidiumDe Chinese Cymbidium is in de volksmond bekend als de gypsophila orchidee, vooral vanwege zijn grote witte bloemen. Het zijn droogtetolerante planten die in gemengde grond kunnen worden geplant. Volle zon is het beste voor de bloementeelt. Vergeet niet de grond water te geven om hem langere tijd vochtig te houden.

Cattleya (Cattleyaouragea)De Cattleya is een wilde soort die in overvloed te vinden is in de bossen van North Carolina en South Carolina. Deze gulle plant is ook bekend als de voorjaarsorchidee. Deze wijnranken van inheemse Noord-Amerikaanse soorten kunnen koudere temperaturen verdragen. Zoek een goed zonnig plekje in dakstruiken en bloemtrossen. Laat niet na de uitgebloeide bloemen (c sterven) af te knippen, want ze trekken vlinders aan.

DendrobiumEr zijn vele variëteiten van deze plant die worden beschouwd als een van de mooiste bloemen die er bestaan. Ze zijn niet zeldzaam en niet duur. Daarom kunnen ze in veel verschillende situaties worden gekweekt.Schaduw en zon (Ramada of ;Sun Tomato) is ook geschikt voor het kweken van Dendrobiums.

Orchideeën zijn van oorsprong aangeboren. Dat wil zeggen dat ze altijd al hebben bestaan, zelfs voordat de mens bestond. Onder welke omstandigheden of in wat voor omgeving ze ook worden geplaatst, ze slagen erin normaal te groeien en zich te ontwikkelen. Daarom is de verzorging van orchideeën zo gemakkelijk geworden. Het kweken van orchideeën van oorsprong is helemaal niet moeilijk. Als u zich vertrouwd maakt met de verschillende soorten orchideeën, zult u er veel baat bij hebben. U zult veel leren over hun cultuur en u zult in staat zijn om uw orchideeën levend en gezond te houden. Biodiversiteit

Orchideeën verzorgen is iets dat geduld vergt. Het gaat niet van de ene dag op de andere en het zal ook niet van de ene dag op de andere gebeuren. Het zal een tijdje duren voordat u zelfs maar een glimp kunt opvangen van hoe uw orchidee er uiteindelijk uit zal zien. Orchideeënverzorging is belangrijk om te onthouden, ook al zijn ze niet duur in aanschaf. Ze hebben nog steeds niet dezelfde voordelen als andere bloemen en planten vanwege hun speciale groeiomstandigheden. U kunt er echter wel van genieten en uw schoonheden door de seizoenen heen in verschillende kleuren laten zien.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.