bedrijfsdiensten

Kaarten Bosch

Koerier Den Bosch

 

Hoewel wij in het mooie Zuid-Oosten gevestigd zijn, bevindt de voornaamste concentratie van DHL-koeriers zich in het Zuid-Westen. De redenen hiervoor liggen voor de hand. Kaarten en routes zijn OF veelzeggend. In 1964 betekende onder meer het falen van het Londense buizensysteem het einde van vele onafhankelijke bedrijven in het Verenigd Koninkrijk, en bijgevolg het begin van een nieuwe economie van grote spelers zoals DHL.

De stad Den Bosch heeft ongeveer de omvang van een kleine stad en telt grote vervoersdiensten: de Dienst Stadsvervoer, de EPB-coördinator en de Brandweer- en Reddingsdienst. Het centrale orgaan is de Dienst Actie, die de oude Brandweer en Reddingsdienst heeft overgenomen en het politiebureau van de stad is geworden.

DHL’s verbindingen

Wanneer u DHL belt, wordt u onmiddellijk doorverbonden met een vracht call center, waar u wordt doorverbonden met het dispatch center van het bedrijf waar uw zending wordt toegewezen aan het juiste transport center – of het nu gaat om een online afleveringsbewijs van DHL, een bevestiging van een kantoor op een door DHL aanbevolen terminal of een speciaal transport center in opdracht van het bedrijf.

Goederen vervoeren betekent dat u over de nodige documentatie moet beschikken. Alles wat met de goederen meekomt vanaf de eerste deur van het magazijn, wordt uiteraard onderworpen aan het strenge proces dat DHL vereist.

DHL’s verpakking

De manier waarop goederen worden verpakt, wordt luchtvracht genoemd. De fabriek waar de goederen worden geproduceerd heeft een aantal verpakkingsstations. DHL controleert echter elk pakket in zijn eigen verpakking.

Door DHL aanbevolen terminals

DHL zegt dat zijn terminaltester uit drie soorten terminals bestaat:

1. De manuele checkway: deze plaats helpt het lokale personeel bij het assisteren van de ontvangende afdeling. De regels van het schema zijn niet zo strikt als bij andere terminals.

2. De gecontroleerde controleweg: deze terminal vertoont dezelfde regels als de handmatige controleweg, maar beschikt over de middelen om alle colli automatisch te controleren.

3. De gecontroleerde distributiecontroleterminal: dit type terminal wordt door veel kleine en middelgrote vervoerders gebruikt.

Bevestig een levering voor de beste

Wanneer de leveringstermijn niet betrouwbaar is, is de bevestiging vereist. Bevestigingen, voor grote geldbedragen, via e-mail zijn het beste – anders gaat uw pakket verloren! Het duurde meestal ongeveer een week om de bevestiging gedaan te krijgen, zelfs met een speciale logistieke dienst zoals DHL. Uw pakket wordt meestal 24 uur later geleverd, zelfs met de beste expresbezorging.

DHL en de andere koeriersbedrijven over de hele wereld werken hun software voortdurend bij. De werking van de software is afhankelijk van de werkelijke grootte van het pakket, het gewicht van het pakket, de bestemming en het type weg. De DHL software wordt geleverd als een pakket, een kit, of een keuze tussen EConnect 10 validators of een handige en zakvriendelijke tickler kaart. Voor veel mensen is het de perfecte manier geworden om in een paar uur verzekerd te zijn van een plek over de hele wereld!

 

LEES MEER :

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.