bedrijfsdiensten

Juridisch advies

juridisch advies

Als het gaat om het juridische gebied, moet u beter begrijpen wat juridisch advies doet, en welk niveau van professionele dienstverlening beschikbaar is. Elke regio heeft zijn eigen advocaat, dus in veel gevallen kunt u een juridisch model van goede kwaliteit vinden dat aan uw behoeften voldoet. Maar ongeacht de grootte van het plaatselijke advocatenkantoor, wordt het model dat zij volgen voor professionele diensten ook bepaald door waar zij gevestigd zijn. Soms kunt u het gratis krijgen, andere keren kost het misschien een klein bedrag.

En over welke dienst u het ook heeft, u moet zich eerst bewust zijn van de verschillende juridische modeltypes, want dat kan ook het bereik beperken van het mogelijke juridisch advies dat aan u wordt verstrekt. Als u bijvoorbeeld een ontmoeting zou hebben met een notaris in Centraal Londen, is de kans groot dat hij uw situatie niet zou beoordelen in termen of termen van recht, afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden of levensstijl. Nog verder, zou je niet verwachten professioneel juridisch advies en bijstand van een advocaat gevestigd in de stad die is honderdduizenden mijlen van je. U kunt zich opmaken om te verhuizen naar een andere stad als gevolg van een gunstige advocaat voor uw persoonlijke situatie, maar als de lokale advocatenkantoor niet dit niveau van dienstverlening te bieden, dan kun je in voor een onaangename verrassing.

Het beste advies dat u kunt krijgen is het verstrekken van uw eigen persoonlijke informatie:

– Zakelijk

– Gezin

– Inkomen

– Quategorieën

– Onderwijs

– Gehuwd

– Waar u woont (erkend)

– Ziektekostenverzekering

– Kumar klanten, culturen, toegepaste lijfrentes, Schuldhulpverlening Goes 

– Technologie – computer, faxnummers

– Eén (1) belangrijke geldbeslissing: Uw huidige situatie

Met betrekking tot uw inkomen: zorg voor een aparte geldbron in uw leven, dat zijn rente-inkomsten, en betaal die minstens maandelijks uit. Dit zou u helpen in het geval u wordt geadviseerd over een juridische lijn van actie en de aanbevolen juridisch advies specialist is niet beschikbaar is, dus je moet in staat zijn om andere bronnen van inkomsten in de tussentijd te bieden.

Als u ouder bent dan 65 en net onlangs een ontmoeting met een advocaat, dan is dit een ander goed moment om te vragen hoeveel ze in rekening brengen voor het recht, raadgevende kwesties, en overleg. Veel advocaten en juristen zijn net begonnen om tegemoet te komen aan ouderen, dus dergelijke prijzen kunnen minder zijn in de komende paar jaar.

Het juridische model van professionele diensten zal het meest onaangetast blijven door waar u woont. Als u in Londen bent, dan zult u een vergoeding van £2 per uur voor juridisch advies verwachten, plus een honorarium van Prepare/wives (JP verliest oudere cliënten aan de tijdslimheid als contraproductief, en Pyrrha zal gewoon een nieuwe naam willen), organisatorenvergoedingen, en als u in het VK bent, zult u £15 per uur belasting moeten betalen. Maar buiten het Verenigd Koninkrijk, zal het Verenigd Koninkrijk een ander model en je zou willen overwegen that.But als je denkt aan het veranderen van uw beroep, en met de juiste planning en coaching, kan iedereen effectief nemen op hun wettelijke beroepskwalificatie in hetzelfde model dat ze zouden nemen op hun gevreesde rol als een verzorger.

Haal jezelf een exemplaar van mijn Ezine, “Hoe maak je het meeste uit de balie, en jij” en beginnen met het leren over het plannen van uw juridisch advies.

Hoe steunt uw familie en partner u?

Hoeveel kostte uw hypotheek? Wat was uw hypotheek/huur?

Hoeveel heeft u uitgegeven aan lagere en middelbare school kosten? Wat was het schoolgeld voor uw eerste klas/jaar?

Als u ooit zwanger bent geweest, welke ouderzorg had u?

Hoeveel was het openbaar onderwijs?

Hoeveel heeft u verdiend?

Hoe ziet uw pensioen eruit?

Bent u in loondienst?

Bent u zelfstandige?

Huurt u?

Koopt u het?

Hoeveel heeft u verdiend in uw huidige functie?

Hoeveel heeft u vorig jaar uitgegeven aan uw juridische kosten? Wat was uw jaarlijkse honorarium? Voor een advocaten- of notarispraktijk?

Hoe groot is de kans dat u nu aeta honorarium ktes verdient?

Hoeveel bedraagt uw hypotheek vandaag? Wat zou u afhankelijk willen hebben van een huwelijk?

Zou u een 2e kind willen?

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.