bedrijfsdiensten

Jachtcharter in Seychellen

Jachtverhuur Zeeland

 

Wij zijn professionals in jachtverhuur en hebben Zeeland als vestiging. We hebben Zeeland gevestigd in het International Marina District, Ocean Avenue in het Seemassery Shopping Complex en het Marina West Square. De jachthaven ligt aan de overkant van de Ocean Avenue kant van het Square, Ocean Avenue kant bij de Nakubalai rivier en de Lehman Hall Street en de Lehman Street kant van het Square bij Suleole Road.

Yacht Charter in Zeeland: A Boat Lessor’s Hope

Op zoek naar de huur van een enorm jacht of gewoon een bemand jacht voor een stel vrienden die samenkomen op een plek afgezonderd van de normale drukte van de Gold Coast? Wij kunnen u de huur van uw droom aanbieden. Als u op zoek bent naar een gepensioneerd of afgedankt jacht, kunnen wij dat voor u regelen. Wij verzorgen niet alleen de huur van een jacht, wij verzorgen de huur van een boot om de functie van uw gewenste jacht uit te voeren.

De jachthaven op de genoemde plaats is een grote troef. Het ligt ver weg van de drukte van de Gold Coast, maar is toch op een goede afstand van de University of Imagination and Arts en is dus een rustgevende plek om tot rust te komen.

Het was voor ons belangrijk dat wij de best mogelijke service boden en dat wij het museum niet alleen lieten betalen voor het gebruik van hun faciliteit, wat er nu eenmaal bij hoort. De medewerkers van de genoemde plaats waren blij om hier te zijn en waren geïnspireerd door ons Troepen spel.

Het huren van een boot voor het genoemde doel was een prachtig idee en we hebben veel factoren in overweging genomen. Wij geloven dat wij u met dit kleine eiland succesvol hebben kunnen overtuigen.

‘We hebben veel geluk gehad en er zijn veel mensen die graag van het water zouden willen komen genieten, maar door de kosten is het voor hen niet betaalbaar om dit te doen. Wij zouden willen zeggen dat als u op zoek bent naar een luxe vakantie aan boord van een prachtig jacht, wij niet bang moeten zijn om dat te beloven. U zult niet teleurgesteld worden, want wij hebben een vakantie ontworpen door en voor mensen met een droom om hun tijd op het water door te brengen.

U zult merken dat er zo veel mensen zijn die bereid zijn te betalen voor een droomvakantie met een jacht. Als u een van hen bent, bevelen wij u graag onze service aan.

Wij begrijpen dat u wellicht andere wensen heeft die wij niet in ons artikel hebben behandeld. Als u een van de soorten jacht vuurtorens nodig heeft die niet in de lijst hieronder staan, neem dan contact met ons op en wij zullen proberen de benodigde jacht te regelen.

Als u goede familie en vrienden hebt, wilt u misschien ook de kerstvakantie op een jacht doorbrengen in plaats van naar een stad te gaan. Het is heel logisch als je erover nadenkt.

De voertuigen die voor jachtverhuur beschikbaar zijn, zijn gevarieerd. Sommige zijn ontworpen voor de korte termijn huur van één boot, andere bieden de mogelijkheid een boot te huren voor een week tot meerdere maanden. Alle standaardvoertuigen zijn beschikbaar.

Om een van de voertuigen te huren op de Seychellen kunt u contact opnemen met de agentschappen ter plaatse, de ene is Gilly Industries en de andere is Ascertainment Guides op Sian Kaanapare. Gilly Industries is de belangrijkste exploitant op het eiland en bieden de grote yachting faciliteit, terwijl Ascertainment Guides zal het grondwerk te doen, zoals cruisen naar de beste dagen voor een jacht zeilen in de Seychellen te bepalen.

* GeneralMerchants Freight Services zorgt voor het meenemen van opstijgers naar de Seychellen eilanden. Het is een grote kans voor Forex kopers om de beste deal te krijgen.

* Yachtrastems de marktleider op de Seychellen. Zij bieden waarschijnlijk de meest betrouwbare informatie over de Seychellen eilanden omdat zij het enige bedrijf zijn dat continu op het eiland actief is geweest. Hun ervaring en begrip van de regio’s eisen zal u toelaten om het juiste schip te vinden, met de juiste specificaties voor ruimte, comfort, stijl en veiligheid.

Jachtzeilen op de Seychellen is een prachtige ervaring. U krijgt een persoonlijke service en de juiste uitrusting om van uw vakantie een onvergetelijke ervaring te maken.

 

LEES MEER :

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.