bedrijfsdiensten

Ik ben meer dan alleen maar een administratief medewerker

Administratiekantoor Tilburg

 

 

 

 

Ik hoop dat u inmiddels beseft dat ik meer ben dan alleen een administratief medewerkster. Als specialist ben ik in staat om u op deze manier te helpen omstreken Tilburg. Ik ben in staat om een verbinding te zijn met mensen, middelen en oplossingen. Met andere woorden, ik heb een andere bron van informatie, overtuigende overwegingen en verrassend inzicht. Pas toen dit pas ontdekte talent op mijn pad werd gebracht, kon ik op een heel vreemde manier diepgaande zaken doen.

Toen ik besloot mij formeel te specialiseren, benaderde ik mijn eerste cliënt in mijn eentje. In dit geval deed ik een sessie training en advies over patiënten met grote of kleine eisen voor hun praktijk. Ik was er niet bij de start samen in Norberta. Het whiteboard was doordrenkt met vragen en oplossingen! Na een paar uur kwamen we een heel algemeen traject overeen en een zeer bescheiden honorarium.

Al snel zaten we op de initableite. Een paar sessies met Dr.Winter, die een specialist was op een voor mij apart gebied om over te leren, en om die andere gebieden van de gezondheidszorg te verkennen die ik niet kende. Toen ik een administratiekantoor binnenstapte voor een tweede verblijf, Bridges, en het adverteren van mijn diensten, voorzag Dr.Winter god dat ik de genialiteit, de wil en het verlangen had om patiënten buiten het veld te dienen als ik haar dat zou toestaan. Als marketingmens spendeerde ik verschillende uren aan het contacteren van mensen, het uitsturen van brochures voor mijn nieuwe praktijk.

Het was rond deze tijd dat Dr. Winter mij dit occasionele contract op het gebied van administratie aanbood voor een kleinere praktijk in de buurt van Norberta. Zij deelde met mij, in onderling overleg, dat zij mij zou inschakelen om mijn verwijzings- en factureringsdienst aan haar praktijk voor te stellen. Ik kon vol vertrouwen opzetten dat ik te allen tijde beschikbaar was.

Toen ik bij andere praktijken begon te werken, begon ik factureringsdiensten aan te bieden via mijn adviespraktijk. Na enkele discussies met een andere praktijk inSoliditor, kon ik aantonen dat de praktijk waar ik werkte gelijk had. En mijn doorverwijzingen breidden zich uit naar nieuwe praktijken in situaties die nog lucratiever waren.

Infor zag hoe je een dienst voor foutenherkenning op recept kon runnen. Ze wilden niet eens dat ik in een praktijk met meer dan 4 artsen zou werken. Ik kon mijn vaardigheden en autoriteit ook gebruiken om mijn eigen praktijkcliënten te bedienen. Ik had de vaardigheid, het temperament, en de genialiteit. En, na enige discussie met Infor, was ik ingehuurd als consultant voor het managementteam van een groep op het gebied van gezondheidsvoorlichting.

De controle over het verleggen van de grenzen van mezelf en het brengen van nieuwe keuzes in mijn praktijk was een uitdaging, maar niets wat ik niet aankon. Ik was in staat om te werken met mijn cliënt Focus Managementvia autoriteiten in hun vakgebied. Het was cool om met een dokter te werken, die alle fouten had gezien die eender welke dokter in het veld heeft gezien.

Werken met de gemeenschap was voor mij een andere manier om mijn vaardigheden, connecties en diagnose te gebruiken ten voordele van mijn cliënt. Heeft u een specialist in uw organisatie? Neemt u de uwe aan? Wanneer u de keuze maakt om u te specialiseren in een dwingend gebied, zit daar een les voor u in.

Lees meer:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.