bedrijfsdiensten

Huur Verwerking van verkoopDat

Boekhouder Utrecht

 

enise verwerking van de verkoopDat zal werken in een partner of bedrijf. U moet een partner vinden die u helpt bij die verwerking, of die zich op dat gebied concentreert. Je huurt dus een bedrijf in die dit afhandelt. Simpel genoeg, eigenlijk. Kijk naar de mankracht en de technologie. Dat zal helpen om het geld op de bank te zetten en u vervolgens het resultaat te laten zien. Let ook op de tijd die dit kost. Het kan meer dan een jaar duren om het met de boekhouder te doen, maar het kan 5-10 jaar duren als u het uitbesteedt aan een offshore bedrijf, vooral voor de kleinere aantallen. Het bedrijf is slechts een maand het land uit.

Begrijp uw uitgavenDit is ook gemakkelijk voor de accountants om het voor u te doen. Wees bereid om bepaalde informatie uit veiligheidsoverwegingen los te laten.

Begrijp wat bank of commerciële geldschieters zoekenTechnisch gezien zou u naar een van de commerciële geldschieters kunnen gaan, maar het is waarschijnlijk beter om uw geld in het VK te houden. U wilt uw aanvraag daar hebben. Experian, CallCredit en Equifax zijn hier zeer geschikt voor. Zij zullen wat ze hebben om uw krediet te verstrekken. Ze hebben toegang tot alles wat je weet in de commerciële hypotheek arena. Equifax zijn de grootste. Vraag hen welke informatie ze nodig hebben voor commerciële leningen.

Begrijp particuliere financieringenUw particuliere geldschieters kunnen zo veel als u wilt helpen. Hypothecaire leningen in het Verenigd Koninkrijk worden grotendeels gedaan door niet-bancaire kredietverstrekkers. Dus voor particuliere financiering de gebruikelijke kredietverstrekkers. Wees bereid om minder geld te krijgen dan de normale kredietverstrekkers als lening zullen geven.

De tijd en stressHet hangt allemaal af van wat voor soort deal die u zoekt. Als het een grote transactie is zult u het absoluut snel willen doen zodat u niet de tijd verliest die het kost om een kredietcontrole te doen en de deal te onderschrijven en wanneer het geld binnenstroomt kunt u het overhandigen. U wilt dat het geld snel binnenkomt, meteen (niet over drie maanden). De extra stress moet dat niet zijn.

Om u te helpen het proces te versnellen, vraagt u niet om een ballonbetaling of een eenmalige betaling. U wilt een deal waarbij u het geld op de bank hebt, in uw hand, om uit te geven zoals u wilt.

Weet welke andere diensten u met het geld kunt krijgenAls de deal financieel in orde blijkt te zijn, zal dit u helpen als u advies nodig hebt. Bijvoorbeeld, als u een huis wilt kopen, kan de koopprijs voor een zeer groot bedrag zijn. Je zou niet in staat zijn om dit te veroorloven zonder een aantal diensten die nuttig zijn. Misschien wilde u een bedrijf kopen, dus huurde u een adviseur in. Dit zou zeer nuttig kunnen zijn, vooral als ze vergaten u te vertellen over bepaalde kosten. Misschien kun je dit soort service krijgen. In plaats van een boek of CD of DVD te kopen, zou je een vergoeding kunnen betalen en de belastingteruggave gebruiken om de zaak op te starten.

 

LEES MEER :

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.