bedrijfsdiensten

Hoe vind ik een nieuwe loopbaancoach?

coach

Onderzoek het registratieproces om uit te vinden welke vereisten nodig zijn om het register-examen af te leggen. De tijd die je moet besteden aan het onderzoeken van het registerproces is niet triviaal en het is het beste om een professional in te huren om dit voor je te doen.

1. Als u geen professional hoeft in te huren om het proces in goede banen te leiden, kunt u het werk ook zelf doen. Zoek uit wie de sleutelpersoon in uw regio is en neem contact met hem op. Bijna elke farmaceutische vertegenwoordiger die ik heb onderzocht, heeft deze sleutelfiguur genoemd als de belangrijkste reden waarom zij geen productietariefgarantie bieden.

2. Neem contact op met andere farmaceutische reputaties – Dit houdt je in de juiste richting. Neem contact op met de managers van uw doelbedrijf, maar ga niet verder dan dat. Probeer de topman te bereiken – zij kunnen de man zijn. Als u het hoofd van de productie bereikt, zal hij/zij zeker onder de indruk zijn van uw grondigheid.

3. Zelfs als u de echte sleutelfiguur niet kunt vinden, kunt u toch veel inzicht krijgen in de dagelijkse activiteiten van de functie. Ik moedig altijd aan om contact op te nemen met voormalige klanten, omdat deze leads vaak meer inzicht geven in de realiteit van de farmaceutische verkoopwereld dan welk cv of telefoontje dan ook.

4. Als je eenmaal een afspraak hebt gemaakt met je prospect, doe dan je huiswerk voordat je hem inlicht over je product en mogelijke markt. Dit is waar je je primaire onderzoek moet doen – wat is er en wie verkoopt het. Vergeet niet dat verkooptechnieken nooit ophouden. U moet ook te weten komen waarom uw prospect Direct TV diensten koopt in hun markt en wat ze moeten weten om een beslissing te nemen. Denk aan Energyolance, PPC, of Royal Pharmaceutical om er een paar te noemen. Verkoop en marketing moeten niet afzonderlijk worden beschouwd. Wees bereid om uw marketinginspanningen te combineren met uw verkoopinspanningen.

5. Zodra u over alle relevante informatie beschikt, bereidt u een prospectiesessie of presentatie voor waarin u de voordelen van mijn systeem beschrijft. Dit is uw verkooppresentatie. Als u in verzekeringen of uitgeverijen werkt, weet u al dat prospectie van cruciaal belang is voor uw bedrijfstak.

6. Blijf op de hoogte van de nieuwste prospectie- en verkooptechnieken door vakbladen, tijdschriften en industriële nieuwsbrieven te lezen. Overweeg lid te worden van een beroepsvereniging, zoals de Farmaceutische Vereniging of de American Medical Association. Zij kunnen u voorzien van informatie die alleen voor leden bestemd is. (Vraag naar het lidmaatschap tijdens het sollicitatiegesprek).

7. 7. Overweeg seminars of een workshop te geven op uw plaatselijke middelbare school of universiteit. Zorg ervoor dat het materiaal dat u gebruikt professioneel geschreven is. Het spreekt vanzelf dat u in staat moet zijn materiaal te organiseren zodat u geen geld hoeft te kosten.

8. Ga bij de managers van het bedrijf waar je werkt na of ze een mentorprogramma aanbieden. Zij zullen een afdeling of manager hebben die opgeleid is om verkoopadviezen te geven. Als je voor een agentschap hebt gewerkt, overweeg dan om je bij dat bedrijf aan te sluiten.

9. Overweeg vrijwilligerswerk of stage tijdens de zomer, zodat u kunt krijgen blootstelling aan verkopers en de industrie in een hands-on setting.

10. Overweeg een loopbaancoach in te huren om je te helpen met je loopbaan. Als je een moeilijke tijd doormaakt, kan het heel moeilijk zijn om erachter te komen wat er voor jou aan de hand is. Een loopbaancoach kan je helpen je gevoelens te ordenen en een graantje mee te pikken bij het vinden van een nieuwe loopbaan. Je voelt je misschien overweldigd, maar een Life coach Gouda  is van onschatbare waarde.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.