bedrijfsdiensten

Hoe krijg je een beter team

Doorvragen

 

 

 

 

Onlinesuper eenvoudig vragen actie te ondernemen is er een die je niet licht moet opnemen. Dramatische veranderingen bij de ontvangers zullen de resultaten versterken met echt slimme vragen. Wij merken dat onze cliënten met een veelheid aan vragen over hun problemen worden geconfronteerd. Meerdere vragen voor elke persoon zullen betere antwoorden dicteren. Ons aanbevolen kader zal meer opties openen, en een reeks van definitieve uitkomsten voor betere resultaten presenteren.

Doe wat goede verpleegsters doen. Fundamenteel en logisch, stel een vraag, stel dan een andere, en blijf doorvragen. Maar in tegenstelling tot goede verpleegsters, is dit niet tijdrovend. De ideeën worden niet verborgen door een trui en een hoed. Als je geluk hebt, ben je er al met je eigen vooruitzicht voordat je begint – dus bloei op en maak je klaar! Neem contact op met ervaren verpleegkundigen en vraag hen om advies. Vraag je medische collega’s en collega’s op het werk om voorbeelden die je waardevol zult vinden.

Visualiseer

Dit is een snelle maar belangrijke tip als je hoog wilt vliegen. We kennen mensen die constant het negatieve visualiseren voor positieve uitkomsten. Dat klopt. Kritische, multiplicatieve acties stimuleren positieve uitkomsten, dus je kunt een situatie echt manipuleren.

Bijvoorbeeld, een van de beste debaters die ik ken als het gaat om gedachten lezen is Coach Phil. Hij doet het de hele tijd. Stel je hem voor in de sportschool, trainend om in vorm te komen. Hij doet het met extreme cardio, krachttraining, en veel springen en wrijven. Als hij het niet allemaal zo goed zou doen, zou het niet werken.

geknipt voor jou. Ja, helemaal legaal. Coach Phil maakt zich klaar om aan die oefenroutine te werken op het aanbod van een nieuwe verkoop. Dat is wanneer zijn coach hem een hersen-workout geeft.

Wees niet zoals Coach Phil. Probeer jezelf niet voor de gek te houden. Je kunt je hersenen niet vertellen dat je aan headliften doet, maar het is precies dat soort hersenwerk. Hersenwerk, zoals oefening, geeft energie en fysieke energie. Dat doen head lifts ook.

Als je net als Coach Phil bent, visualiseer dan zo vaak als je kunt. Als je visualiseert, krijg je het eindresultaat. Stel je het eindresultaat voor en je hebt een fool proof plan.

Zoek de vraag uit: Ligt het probleem bij het lichaam of zit de sociale wereld in de weg?

Speel als Coach Phil: Coach Phil speelt hiermee in de hotellobby. Onlangs nog keek hij door de maandelijkse nieuwsbrief. Alles wat hij wilde weten stond erin. Hij dacht dit is maar een spelletje en iemand anders heeft het al door. Maar, doe je echt zoveel moeite om informatie te zoeken? Het kan zijn dat je zo selectief gaat zoeken en dat je een probleem hebt.

Je kunt een effectievere teamomgeving creëren als iedereen er is; een team dat samenwerkt. Je kunt niet alleen een team hebben dat merkt wanneer het oké is om middelmatig te zijn. Dit zou kunnen doen. Betere deals voor de leden van elk team, niet?

Stel je als doel dat alle mensen hun huidige situatie verlaten met gevulde zakken. Als je dat niet doet heb je een knelpunt. De snelste manier om daar een stokkenpakket in te krijgen is door in het systeem te betalen en niets te zeggen. Nou, stop met klagen tot die tijd.

Hoog vliegen vereist vastberadenheid en geduld van de teamleden. Een beetje spul is dat nooit. Kruip in deBT piloten in Captains houding. Net als een rinkelende telefoon, je hoort de boodschap, maar je weet niet wat het is. Hij blijft maar rinkelen. De beste manier om te bepalen wat voor team je hebt is te luisteren en te handelen. Dan kun je presteren. Dus zorg ervoor dat je dat doet, je team zal volgen

lees meer:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.