bedrijfsdiensten

Hoe bloemen te verkopen

Bloemist Haarlem

 

 

Het beroep zou beginnen met de basis.

Ook de verkoop van bloemen en planten is noodzakelijk om geld te verdienen. De plaatsing van bloemen hangt af van de plaats die je hebt – buiten, binnen, of in de tuin. Hoe meer of minder geordend de bloemen zijn geplaatst, hoe beter. Hoe meer geordend de bloemen zijn, hoe beter de prijs die u zult ontvangen. Het is een hoop werk. De prijs van bloemen en planten hangt ook af van verschillende factoren, zoals:

Het soort bloem dat de klant wil.

De kwaliteit van de bloemen die je verkoopt. Als bloemisten rozen verkopen, zullen ze gewone rozen verkopen.

De conditie van de bloemen die je verkoopt. Als u bijvoorbeeld shampoo of draagshampoo verkoopt, horen de bloemen links bij de shampoo. Bloemen aan de rechterkant horen bij zalf.

Aan de linkerkant heb je een assortiment van de winkels op een mooie wereld met lantaarnpalen, niets helder en kleurrijk.

Je ziet een huis, twee klonten op de grond, dat zijn bloemen.

Je koopt hulp van de winkeleigenaar, die bekend is onder de naam van het spel, mylittlepony.

Je betreedt een nieuw gebied (je hebt op verschillende gebieden gewerkt).

Je hebt nog steeds de voorraad en de bestelling nodig om het af te maken, al is het nog niet zo veel niveau, want de tuin heeft een nieuwe “tuin” sectie.

Als je de voorraad en bestelling aan de winkel hebt gegeven en de perk voor hulp inroepen hebt gebruikt, gaat de operatie door.

In de loop van de dag verdien je genoeg geld om je bloemenwinkel te beginnen.

De baan van de bloemist, om klanten binnen te laten is vereist door een nieuw leven. Het doel van het spel is om een echte bloemist, een bloemschikken professional te worden. Als je een bloemenzaak eigenaar wordt, krijg je een bonus.

Een echte bloemist, of tenminste een vakman, is echter geen pony. De vakman moet de bloemen gladjes op elk van de vlakken plaatsen, dat wil zeggen, mooi en op zo’n manier dat iedereen kan genieten van de schoonheid van de bloemen.

Net als in de echte wereld ziet niet alles er hetzelfde uit, elk gebied heeft andere planten en bloemen. Je denkt dat de bloemen aan de linkerkant pastelblauw zijn, maar de bloem in het midden is een wilde bloem met een andere kleur, en de bloem aan de onderkant is nog zeldzamer. De plaats van de bloemen in de stijl van het spel, evenals hun grootte en vorm zijn totaal verschillend.

Sommige gebieden en de bloemen zullen andere planten hebben dan aan de rechterkant.

De bloemenwinkel moet een behoorlijk aantal bloeitijden krijgen, hiervoor zijn sommige doelen, zoals spotlighting, geheel afhankelijk van bloeitijden. Dit proces is gebaseerd op een gilde systeem. De gilde leider kan beslissen hoeveel bloeitijden er per dag moeten komen.

Gilde hoogtepunten zijn nodig voor het alledaagse.

Bloemenwinkels hebben meestal een goede reputatie en een goede naam bij de winkels in hun omgeving.

De werknemers en de winkelier zijn van elkaar afhankelijk. Maar om met meer dan één persoon te kunnen werken, vereist het beroep vaardigheden van elke persoon.

Een voordeel is dat je iedereen het werk van de bloemist kan laten doen.

Elk gebied heeft een andere hoeveelheid planten. De hoeveelheid is gebaseerd op roze en witte bloemen (de rechterkant van de 4), maar je moet ook de ‘bloemtoon’ kopen (zolang je een andere kleur wilt, heb je roze en witte bloemen nodig). Wanneer de roze en witte bloemen zijn toegevoegd, zal je verkoop stijgen.

Verrassing, de soorten rozen en planten hangen af van je dagelijkse doelen, maar bloemen verkopen hangt nog steeds af van het type dat je plaatst.

Een echte bloemist is echt vrij duur. Daarom is het niet aan te raden een bloemist te zoeken alleen om geld te verdienen. Bloemen ertussen verkopen geeft veel voldoening, maar de gekwetste liefde van de bloemist komt pas na de verkoop.

Voordat je bloemen verkoopt, druk je op de Unieke Bloemen ( , ). Dit is +10 voor de 99 handel.

, ). Dit is naar de 99 handel. Knutselen!

Hier is een lijst van het rechter en linker gebied, waar bloemen kunnen worden geplaatst.

 

LEES MEER : 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.