bedrijfsdiensten

Duits leren van seizoen tot seizoen

Taalcursus Wageningen

 

In de cursusbeschrijvingen schrijven we vaak wie de taal zal onderwijzen.

Leer Duits van seizoen tot seizoen

Er is een grote verscheidenheid aan taalcursussen voor jongeren. Sommige zijn op het gebied van de taal. Andere zijn veel meer intercultureel en zijn ook heel gemakkelijk, vooral omdat ze het voorbeeld volgen van de cursussen die hieronder worden opgesomd. Maar toch, er is niet één manier om een taal te leren.

Ga indien mogelijk naar plaatsen waar Duits met een hoofdletter G wordt gespeld. Je vindt er Duitsers onder mensen uit verschillende plaatsen en met verschillende achtergronden, en je kunt er interessante dingen doen.

Spreek Duits als je alleen bent

Dit is heel belangrijk. Als je Duits spreekt en leert in een omgeving met evenveel mensen, is de kans veel groter dat je het idee, en het woord, in je hoofd krijgt. U rekent erop dat anderen begrijpen waar u vandaan komt, zelfs als u het zelf nooit onder woorden kunt brengen.

Hoe sneller je een taal leert spreken en begrijpen in zijn oorspronkelijke context, hoe beter je in staat bent om die ter plaatse, en in de juiste context, met anderen te communiceren.

Daarom maken onze cursussen u de onderstaande punten duidelijk:

Neem de tijd om in de boeken te komen.

Tijd is van cruciaal belang bij het leren van een taal. Alleen door de juiste hoeveelheid nadruk te leggen op de juiste woorden en de rest te vergeten, zult u de spreekvaardigheid verwerven die nodig is om de snel evoluerende vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om Duits te leren.

Lezen, denken en delen

Verschillende regio’s verschillen sterk in het niveau van begrip en spreekvaardigheid van hun moedertaal. De beste manier om er zeker van te zijn dat u het systeem leert zoals het gebruikt wordt op de plaats waar wij cursussen Duits aanbieden, is door te kiezen voor een cursus, presentatie en periode van minstens een jaar.

Leer jezelf, niet methodes

Een van de hoofddoelen van het leren van welke taal dan ook is het leren spreken van een taal op moedertaalniveau. Door voorbeelden te bestuderen en teksten over andere talen te lezen, maar ook door deel te nemen aan online discoursen en dialogen, zult u meer vertrouwen krijgen in uw vermogen om Duits te spreken.

Daarom leggen wij de meeste nadruk op de methode die het Nederlands, het Duits en andere gesproken talen grappig, eigenzinnig en een beetje surrealistisch maakt. De meeste talen dringen onze gedachten binnen en wakkeren onze perceptie aan en daarom leggen wij in onze cursussen het accent op het tegenovergestelde.

 

LEES MEER :

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.