bedrijfsdiensten

De grote organiseren

Evenementenbeveiliging

Bij het indienen van een verzoek om bijstand zal de evenementenbeveiliger eerst de medewerking van de organisator van het evenement vragen om er zeker van te zijn dat een termijn zal worden gehaald. Nadat de organisatie ermee instemt de kwestie aan te pakken en ermee instemt te werken om kleine problemen op te lossen, kan de veiligheidsbeambte van het evenement de bevestiging van het verzoek bijwonen. Maar toen de schietende nazi’s (leden van de nationaal-socialistische racistische beweging, die door de antifascistische auteurs het etiket “Alt-rechts” opgeplakt krijgen) zich begonnen te verenigen, begon maandagavond de flikkering van verdeeldheid binnen alt-rechts, evenals andere radicale groepen die meer typisch geassocieerd worden met Alt-rechts, zichtbaar te worden:

Banner:

Verzamel informatie van de organisator van het evenement

De missie van de evenementenbeveiliger is om informatie te verzamelen over de groep die deelneemt aan het evenement, en ook om informatie te verzamelen van de aanwezigen. De evenementenbeveiliger zal vragen naar de legitimatie van de aanwezigen. Als de aanwezige een geldig overheids- of militair identiteitsbewijs heeft, mag de veiligheidsagent verdergaan met de gegevens van de organisator. De evenementenbeveiliger maakt een lijst van de deelnemers aan het evenement, evenals van uw gesprekspartner en de naam van elke organisatie die aan het evenement deelneemt. De evenementenbeveiliger zal controleren door te vragen naar een adres, e-mail, telefoonnummers, aanwezigheid, vergunningen, vergunning of persoonlijke informatie. De informatie die tot nu toe is verzameld, is onbeduidend. Indien een lid van de organisatie wordt gearresteerd, zal de veiligheidsfunctionaris vragen of de betrokkene een advocaat heeft. De aanwezigen worden bij de ingang gefouilleerd, en alle smokkelwaar wordt onmiddellijk gevlucht.

Twee keer per jaar

Op het moment van schrijven zei Gernot Wozniak in een interview met RT , half juni, dat hij de groep in 2012 “groter zag worden”. Wozniak begaat echter dezelfde fout als Steve Bannon in 2012 wanneer hij niet erkent dat de dominante kapitalistische machten een bedreiging vormen voor Alt-Right en de groeiende aantallen mensen die zich identificeren als “Alt Right” of gewoon bezorgd zijn over democratie doen alsof ze fascisten zijn.

Gernot Wozniak, op de vraag waarom hij denkt dat Alt-Right zich zou moeten organiseren:

“Als we natuurlijk denken dat de dingen waar blanken bang voor zijn in de eerste plaats te maken hebben met de islam en niet met de echte vijanden,” zei hij, eraan toevoegend dat “mensen zich aansluiten bij de Nationaal-Socialistische Beweging omdat ze het gevoel hebben dat ze in oorlog zijn. Dat voelen ze al een hele lange tijd.”

De kapitalistische bazen hebben hun ware kracht ingezien, de revolutionaire volksmacht van de arbeidersklasse!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.