Kids

De beste manier om een zwangerschap te beëindigen

3d echo Rotterdam

Hun 3D teleurstellingen van zwangerschap sculpturen waren zeer goed ontvangen en werd uitgeroepen tot “Best 2010 Custom Pregnancy Sculptures” door Future Art magazine. Wat is een betere manier om een zwangerschap te beëindigen dan dit!

Er zijn vele opties van 3D-zwangerschap sculpturen, waarvan de meeste zijn mijn eigen creatie en ontwerp. De 3D m Rhodes-124 zwangerschapsbuik sculptuur is van de beroemde zwemster die bekend waren om zwempakken te sieren zelfs in de late jaren 70 en vroege jaren 80. De 3D ribben zijn rechtstreeks op de gladde en strakke oppervlakken van een stalen balkvorm gespannen. De driedimensionale ribbenkast voegt een vleugje kleur en rondingen rond de buik toe. U kunt een zwangerschapsblouse toevoegen om de look compleet te maken. Het is verkrijgbaar in enkele maat of standaard maat. Maskerade slip is inbegrepen bij de aankoop, die perfect is om mee te nemen op de familie gaan naar het zwembad of het strand. De 3D borstimplantaten levensgrote sculptuur van uw ongeboren kind, gemaakt van glasvezelReprise in een prachtige driedimensionale rode hot pink en witte mesh. Zeer elegant op zichzelf of met een kleine familie, dit beeldje is het perfecte cadeau voor de aanstaande moeders om iets te vinden dat perfect bij hun eigen lichaam past. Het 3D zwangerschapsbuik beeldje is verkrijgbaar in standaard maat, welke wordt geleverd in standaard prijsstelling.

In een ander tijdschriftartikel hadden “piring moms” hun mening gegeven over 3D echografiekunst en 3D echosculptuur. Moeders vertelden hoe graag zij de ultieme “bun in the oven” look van hun ongeboren baby’s willen laten zien. De driedimensionale sculpturen zijn bedoeld om ouders ook een beeld te geven van hoe hun ongeboren baby’s eruit zien als ze geboren zijn. 3D echostills geven ouders de mogelijkheid om de sculptuur op een plank te bewaren en te laten zien telkens als ze hun baby zien. De kunst van de baarmoeder, zal een gedenkwaardig geschenk zijn voor de moeder thuis.

Het 3D-beeldhouwwerk is ook verkrijgbaar in singles, wat een geweldige optie is, vooral als u weet dat u niet zwanger bent of niet van plan bent om meer kinderen te krijgen. De volledige grootte Assepoester Beeldhouwwerk wordt gemaakt van een echte 2-delige torso die veilig op een ceramische basis wordt gehouden. Beide versies zijn schattig en het enige wat u hoeft te doen is uw eigen glasvezel Optiek toe te voegen. De Disney Little Princess 3D Assepoester sculptuur kan de handpalm van een kind vasthouden. Een perfect cadeau voor de familie die gaat voor een 3D echografie. De 3D echografie wordt ook aangeboden in twee maten, met de standaard maat, die het hoofd, de hand en de rugleuning omvat. De tweede versie, die alleen het been- en armgedeelte omvat, is perfect voor badkamers, slaapkamers en kleine hokken waar de ruimte niet hoeft te worden gemaximaliseerd. Hij kan ook baby-proof worden gemaakt voor actieve kinderen die zich met de 3D echografie proberen bezig te houden. Er is een evenwicht tussen de omvang en de prijs van 3D-echografieproducten tussen de standaarddiensten van een echografie thuis en de meer gedetailleerde en intieme beelden die beschikbaar zijn bij professionele diensten. De prijs hangt natuurlijk af van de kwaliteit en het detail, en u kunt de laatste overwegen voor de ultieme waarde.

 

lees meer

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.