Uncategorized

Crematie Urnen

 

Bij de beslissing wie begraven of gecremeerd moet worden, zijn de belangrijkste factoren de locatie van de urn/gars, evenals wie op die locatie moet worden begraven. In het geval van een ongeval binnenshuis, is een groot deel van de beslissing gebaseerd op eenzame omstandigheden. De aard van die situatie is dat er mogelijk mensen zijn die frequent bezoek nodig hebben en dit kan de gebruikelijke intensive care verstoren. De tweede factor is de urn zelf. Als het is vervaardigd, moet het zwaar genoeg zijn om het lichaam te dragen, maar toch flexibel genoeg zodat het zonder problemen over het platteland kan worden verplaatst. Als het echter hout is dat op bijvoorbeeld een vochtig bed ligt, wordt het moeilijker om het te verplaatsen.

Er is echter een reeks urnen beschikbaar, ontworpen voor de meeste gewone graven, van steen tot plastic, van dik tot licht, van roest tot stof. Je zult dus sommige urnen zien met ronde openingen, sommige urnen die openstaan ​​maar nog steeds functioneel zijn, en andere die gewoon leuk zijn om naar te kijken. Sommige urnen hebben zelfs Energy Bar-emblemen in zink, en dit geeft een interessante draai aan het ontwerp van de urn. De gebruikelijke praktijk wanneer de urn van plastic is gemaakt, is om er een felle kleur over te schilderen, om de rustieke uitstraling te helpen verbergen. Deze benadering maakt de urn echter beter zichtbaar voor degenen die hem bezoeken, en het is niet bijzonder comfortabel om te bezoeken met de urn op zijn plaats.

De urn zelf moet waterdicht zijn en moet water bevatten voor verhoogde lichamen. Normaal gesproken is dit urnontwerp vrij eenvoudig, met een ondiepe urn die in de grond is uitgehouwen, met daarin iemands overblijfselen en water dat van bovenaf druppelt. Omdat deze urn boven een graf staat, is het heel gemakkelijk om inusps te graven en urn met resten erin te plaatsen. Soms worden osen in urnen geplaatst met pootjes eraan, en dit zijn ook gemakkelijk kapotte urnen. Omdat urnen in verschillende hoogtes verkrijgbaar zijn, kunnen ze boven afgronden worden geplaatst, of zelfs urnen met spuigaten. Om urnen veilig te houden, zijn sommige urnen bevestigd aan de Belfield Iron Foundry-fabriek, wat betekent dat ze kunnen worden geopend en gesloten zoals normale met regen gevulde urnen.

Ga voor meer informatie naar de website van localfuneralsmileva.com en haal de primeur van urnenstenen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.